Bedankt voor je komst! Graag horen wij hoe je het hebt beleefd via deze evaluatie

Veluwade

Brace

Brace

Informatie

Over Brace

Na een tijdje uit het zicht te zijn geweest, kwam hij in november 2019 terug met zijn single Leuge- naar. Hij is de afgelopen jaren te zien geweest in o.a. Ali B Op Volle Toeren, The Voice of Holland, De Beste Zangers van Nederland en Expeditie Robinson.

Doorbraak

Hij brak landelijk door met de hit Moppie van Lange Frans & Baas B. Tegelijkertijd was zijn stem te horen op de track Ik Ben Je Zat van Ali B en met beide nummers stond hij in de zomer van 2004 tegelijk in de Nederlandse Hitlijsten. In 2005 zong hij het refrein van de hit Leipe Mocro Flavour van Ali B en Yes-R en als meest recente hit Let’s Go met Ali B en Kenny B, dat bekroond is met dubbel platina en tevens een Buma Award.

Duo met Jeffrey Heesen

Met de track “Van Mij Alleen” scoorde hij samen met Jeffrey Heesen de zomerhit van het jaar 2020 en precies een jaar later is deze bekroond met de gouden status! De twee mannen hebben het naar hun zin met elkaar en pakken gelijk door met een vervolg op de samenwerking “Kadootje”, die min- stens net zo goed wordt ontvangen in het land! Deze samenwerking loopt zo goed, dat deze twee heren ook te boeken zijn voor een duo optreden! In het voorjaar van 2022 verscheen zijn solo single ‘Als Ik Wat Kan Doen Voor Jou’.

Het gouden duo Jeffrey Heesen & Brace brengen je deze zomer weer een nieuwe hit ‘Jij Denkt Alleen Maar Aan Jezelf’!

Logo Fashion House Nunspeet Logo Harderwijkse Zaken Logo StudioFramed Logo BrasaBier.nl Logo Kok Bouwbedrijf Logo EPE