Bedankt voor je komst! Graag horen wij hoe je het hebt beleefd via deze evaluatie

Veluwade

Jannes

Jannes

Informatie

Jannes wordt mede mogelijk gemaakt door Van den Berg Sloopwerken & Asbestsanering & MPeople.

Jannes, de Nederlandse volkszanger, is een waar icoon in de Nederlandse muziekwereld. Met zijn unieke stemgeluid en aanstekelijke hits heeft hij de harten van vele fans veroverd. Geboren als Jannes Wolters op 26 juni 1973 in Emmen, groeide hij op in een muzikale omgeving, omringd door een familie vol met muzikaal talent.

Op 26-jarige leeftijd bracht Jannes zijn allereerste single "Ben jij bij me" uit, die al snel populair werd bij piratenzenders en een breder publiek wist te bereiken. Hiermee legde hij de basis voor een indrukwekkende carrière in de volksmuziek.

In 2001 bracht Jannes samen met Martin Sterken zijn debuutalbum "Bella Bianca" uit, dat meteen in de smaak viel bij het publiek. Zijn muziek kreeg steeds meer bekendheid, en een jaar later, in 2002, brak hij landelijk door met zijn album "Van Casablanca naar Napoli", dat een enorme verkoophit werd.

Met zijn kenmerkende stijl en de steun van producers Emile Hartkamp en Norus Padidar, bleef Jannes de harten van zijn fans veroveren met hits als "Adio Amore Adio" en "Een beetje meer". Zijn oprechte en emotionele vertolkingen van de nummers raken mensen diep en maken hem geliefd bij jong en oud.

In 2005 kreeg Jannes zijn eigen reallifesoap op RTV Oost, genaamd "Gewoon Jannes", waarin het publiek een inkijkje kreeg in zijn dagelijkse leven en de voorbereidingen voor zijn muzikale projecten. Deze soap was een groot succes en droeg bij aan zijn groeiende populariteit.

Dit jaar heeft Jannes het genoegen om op te treden tijdens het Veluwade Festival in Hierden. Het festival, bekend om zijn gezellige sfeer en diverse muziekoptredens, zal Jannes het podium bieden om zijn grootste hits te laten horen en zijn trouwe fans te vermaken. Het belooft een onvergetelijke avond te worden, waarbij het publiek uit volle borst zal meezingen met zijn bekende nummers.

Logo EPE Logo Elanto Schilders Logo Van Den Brink Logo WeFiscare Logo Timmer & Van Ark Logo Kok Bouwbedrijf