Papa di Grazzi


Papa di Grazzi behoort met ongeveer 100 shows per jaar in het binnen- en buitenland tot de absolute top van het feesttentencircuit, zoals de mensen uit het vak het noemen. De band zelf vindt dit een beetje te veel van het goede. ‘Met beide benen op de grond’ is dan ook hun motto. 

Helemaal gek, super muzikaal, verrassend, en vooral erg veelzijdig, zo kun je de show het beste omschrijven. 

Papa di Grazzi is meer dan een band. Het is een soort theatrale show met maffe taferelen afgewisseld met muzikale hoogstandjes. Een band met een spraakmakende zanger, twee fantastische zangeressen en superlenige sexy danseressen. Kortom, top musici. Papa di Grazzi heeft het allemaal. Het kan bij Papa di Grazzi niet op.

De band speelt up to date top 40 hits afgewisseld met de betere rock en feestnummers. Ook de o zo populaire all time classic hits komen ruimschoots aan bod. Daarbij worden bepaalde liedjes in een Papa di Grazzi sound getransformeerd en wordt het geheel op de speciale Papa di Grazzi wijze neergezet. 

Er is natuurlijk erg veel te vertellen over deze band, maar het beste is en blijft natuurlijk om Papa di Grazzi aan den lijve te ondervinden op de Veluwade.Papa di Grazzi bij de Veluwade
www.papadigrazzi.nl

Agenda


02-08-2018
Papa di Grazzi bij de Veluwade 2018
08-08-2019
Papa di Grazzi bij de Veluwade 2019