The Hustle


Op vrijdagavond 3 augustus zijn wij zeer blij om te kunnen melden dat optreedt een extra bonus artiest kunnen boeken uit de regio genaamd The Hustle.

Hierbij een korte kennismaking met The Hustle, oorspronkelijk Hawta Kamaran, is een all-round entertainer uit Harderwijk.
Hij heeft verschillende officiële tours gehad in onder andere Duitsland, Nederland en Turkije. Van radioprogramma's tot tv-programma's, festivals tot clubs etc. Door het succes van zijn optredens heeft The Hustle een grote fanbase opgebouwd. Zijn shows worden gekenmerkt door een combinatie van exclusieve tracks met een arabische vibe, explosieve dansbewegingen en live optredens.

Vroege jaren Toen hij 4 jaar oud was moest hij met zijn familie vluchten voor een bombardement, waarna hij 4 jaar bij zijn grootmoeder verbleef. Op 8-jarige leeftijd vluchtte hij met zijn grootmoeder vanuit Noord-Irak naar Nederland, waar hij werd herenigd met zijn moeder en zus. Beginnend met niets begon hij met dansen en het schrijven van songteksten. Vervolgens heeft hij zijn dans- en acteeropleiding succesvol afgerond. In korte tijd werd hij professioneel danser, b-boy, choreograaf en singer & songwriter.

Op vrijdagavond gunnen wij hem en zijn danseressen het podium om een geweldige indruk te maken op jullie onze bezoekers.The Hustle bij de Veluwade

Agenda


03-08-2018
The Hustle bij de Veluwade 2018