Loting Veluwade Rabobank Voetbal toernooi 2019


Hierden, 8 maanden geleden

De kaarten zijn geschud! De loting voor de wedstrijden van het Veluwade Rabobank voetbaltoernooi heeft woensdag 19 juni plaatsgevonden 

De aftrap is op woensdag 7 augustus om 19:00 uur op de velden van v.v. Hierden en worden geleid door KNVB-scheidsrechters en assistenten. Ook start vanaf 19:30 uur in de feesttent de Wakker Worden Show een geheel avondvullend programma onder leiding van de bekende Harderwijkse zanger Mitchel Tombal en DJ Jent met diverse optredens en entertainment op het podium.

De finale van het voetbaltoernooi wordt gespeeld op zaterdagmiddag 10 augustus.
Uiteindelijk zal één van de deelnemende teams van het Rabobank Veluwade voetbaltoernooi naar huis gaan met eeuwige roem en glorie. Alle deelnemende teams ontvangen een mooi geldbedrag om de clubkas te spekken van hun club. Dit toernooi wordt mogelijk gemaakt door onze sponsor De Rabobank, en zal ook de prijzen zaterdagmiddag uitreiken.

Tijdens het toernooi op de zaterdagmiddag zijn er diverse kinderactiviteiten bij de feesttent vanaf 14:00 uur. Aansluitend kunnen de voetjes gelijk van de vloer want vanaf 18:00 uur start Q-music al met een fantastische feestavond met optredens van diverse artiesten waaronder De Snollebollekes!

Wedstrijden woensdagavond 7 augustus vanaf 19:00 uur
v.v. Hierden      -    vv Nunspeet
Urk                   -    VVOG
Ajax Amateurs -    CSV Apeldoorn
FC Horst          -     Unicum
Wedstrijden zaterdagmiddag 10 augustus vanaf 15:00 
v.v. Hierden         -    Unicum
vv Nunspeet        -   FC Horst
Ajax Amateurs    -   VVOG
CSV Apeldoorn   -   Urk