Veluwade Rabobank voetbaltoernooi - De kaarten zijn geschud! - speelschema bekend


Hierden, 4 maanden geleden

De kaarten zijn geschud! De loting voor de wedstrijden van het Veluwade Rabobank voetbaltoernooi heeft dinsdag 19 juni plaatsgevonden door de Technische Commissie.

De aftrap is woensdag 1 augustus om 19:00 uur op de velden van v.v. Hierden en worden geleid door KNVB-scheidrechters en assistenten. Vanaf 19:30 uur starten in de feesttent de Toppers van Oranje met een prachtig programma. Meer dan 25 artiesten zullen het podium betreden. De finale van het toernooi wordt gespeeld op zaterdagmiddag 4 augustus.

Uiteindelijk zal één team van het Rabobank Veluwade voetbaltoernooi naar huis gaan met eeuwige roem en glorie. Alle deelnemende teams ontvangen een mooi geldbedrag om de clubkas mee te spekken. Dit toernooi wordt mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor de Rabobank, die de prijzen zaterdagmiddag rond 17:00 uur zal uitreiken.

Tijdens het toernooi op de zaterdagmiddag zijn er diverse kinderactiviteiten bij de feesttent. Aansluitend kunnen de voetjes gelijk van de vloer want vanaf 17:30 uur start Q-music met een fantastische feestavond met optredens van diverse artiesten. Zie voor verder informatie veluwade.nl

Wedstrijden woensdag 1 augustus:

v.v. Hierden - VVOG
FC Horst - VV Unicum
HHC  Hardenberg - Odin '59


Wedstrijden zaterdag 4 augustus:

VVOG - HHC  Hardenberg
v.v. Hierden - VV Unicum
FC Horst - Odin '59

Rabobank