AVO Dier, Tuin & Agri

www.avodiervoeders.nl

AVO Dier, Tuin & Agri is een dierenspeciaalzaak met een fouragehandel en diervoeders in Hulshorst. Dit ligt tussen Nunspeet en Harderwijk op de Noord West Veluwe, aan de rand van de Flevopolder. Wij hebben ruime openingstijden, en bieden deskundig advies van het personeel. Daarnaast hebben wij een bezorg service in overleg. (klik hier voor meer informatie)

Diervoeders

Wij richten assortiment op paard, rundvee, geiten, varkens, schapen, (sier) pluimvee, herten, honden, katten, vogels, duiven, knaagdieren  noem maar op. (Klik hier om naar onze webshop te gaan)
Voor elke van deze diersoorten hebben wij de juiste voeding.
Bent u op zoek naar een leuke nieuwe halsband voor uw hond, of een nieuw speeltje voor uw kat, ook daarin hebben wij voldoende keus.

Tuin en weiland

Voor tuin en weiland onderhoud hebben we diverse meststoffen zoals alles Triverto, DCM bemesting en onderhoudsproducten. 12+10+18 chloorarme meststoffen maar ook alle soorten gazonzaden, blijvend grasland, bestrijdingsmiddelen, producten voor uw koeien of paarden weiland of andere specifieke hobbydieren. Ook in assortiment een groenteplanten en groente en bloemen zaden. Om uw erf of stoep te reinigen hebben we een zeer divers assortiment van super terras, algenkiller, formaline.

Gereedschappen

Van kruiwagen tot palenboor en ander diverse gereedschappen rondom uw huis tuin en weiland en in en om de stal. Ook diverse voerbakken, automatische drinkwaterbakken.

Werkkleding, Schoeisels en Klompen

Wij hebben een breed assortiment aan werkschoenen en klompen, zowel hout als leer. O.a. merken als Strövels, Gevavi, Sika.