E. Petersen Afbouwbedrijf

www.bouwbedrijfpetersen.nl

Is uw woning te klein, verouderd of moeten er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd worden. Wat uw (ver)bouwwensen ook zijn, schakel de kwaliteit en expertise in van ons bedrijf. Wij zijn gevestigd in Hierden en helpen u vakkundig met al uw bouw- en verbouwingsprojecten.

Vakkundig in uiteenlopende bouwwerkzaamheden

Ons bedrijf staat in Harderwijk/Hierden en omstreken al 20 jaar bekend als een betrouwbaar, vakkundig en voordelig bedrijf. Van nieuwbouw tot renovatie en onderhoud. Bouw- en Afbouwbedrijf E. Petersen is vakkundig voor welke klus u ook heeft.

U kunt ons onder andere inschakelen voor onderstaande bouwprojecten:

  • Nieuwbouw, aanbouw
  • Grote en kleine verbouwingen
  • Stuc- en Tegelwerk
  • Ervaring, enthousiasme en doorzettingsvermogen

Wij rekenen een eerlijke prijs tegen hoge kwaliteit. Met een hoop ervaring, enthousiasme en doorzettingsvermogen, weet Bouw- en Afbouwbedrijf E. Petersen elk nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsproject tot een perfect resultaat te brengen.

Neem gerust contact op

Wilt u ook gebruik maken van de expertise en kwaliteit van ons bedrijf? Dan maakt u niet alleen een goede maar ook een voordelige keuze. Maak uw wensen kenbaar via het contactformulier aan de rechterzijde of bel 06 53168239. U wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een passende prijsopgave. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op!