Eszet Electro Harderwijk B.V.

www.eszet.nl

De ESZET Handelsgroep, met haar kantoor en logistiekcentrum te Harderwijk, bestaat uit 3 gespecialiseerde groothandelsbedrijven met elk een zeer uitgebreid programma producten van toonaangevende binnen- en buitenlandse producenten.

ESZET Electro levert al meer dan 43 jaar kabels voor gewone toepassingen maar zeker ook voor speciale toepassingen. Goed geselecteerde kabel staat synoniem voor veiligheid. ESZET Electro kan 24 uur per dag putten uit een groot en gevarieerd assortiment.ESZET levert onder andere kabels voor kranen, EMC toepassingen, schepen, telefoonsystemen, industrie en utiliteit. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerken waarmee ESZET zich graag onderscheid.

Datacommunicatie, de elektronische uitwisseling van gegevens, is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Razendsnel wisselen systemen gegevens uit via verbindingen die vanzelfsprekend heel betrouwbaar moeten zijn maar ook voldoende capaciteit moeten hebben. ESZET Data levert uit haar uitgebreide assortiment vele producten voor toepassingen in telecommunicatie en telematica, denk daarbij niet alleen aan kabels maar ook behuizingen. De hoogwaardige kabels worden toegepast in diverse open architecturen. De range kabels bevat onder andere alle Cat.5 t/m Cat.8 kabels maar ook coaxkabels, multimediakabels of kabels met functiebehoud.

Goed licht is onder alle omstandigheden essentieel. Een bedrijfshal vraagt om een andere verlichtingsaanpak dan een sporthal. ESZET Lighting levert complete verlichtingssystemen voor onder meer industrie, utiliteit en sport. Daarbij wordt niet alleen gelet op effectieve verlichting maar ook op duurzaamheid. Door minder armaturen aan te brengen en door toepassing van LED, zonder verlies aan licht maar met reductie van stroomverbruik, wordt aan beide gebieden aandacht geschonken. Vele bedrijven en instellingen in heel Nederland worden al verlicht door armaturen die wij leveren. Onze specialisten geven advies over de meest effectieve en onderhoudsarme verlichtingsmogelijkheden. Wij maken voor uw speciale vraag graag een lichtberekening op maat.

Of het nu gaat om kabel, gewoon of speciaal, óf om dataproducten, glasvezelkabel/componenten óf om speciale industriële/sportaccommodatie-, utiliteit-, onderwater- of bijvoorbeeld gevelverlichting, de ESZET Handelsgroep spreekt hier graag met u over.

Wij tonen u graag een greep uit ons assortiment van ElectroData en Lighting in ons nieuwe ESZET Skill Centre, waar ook trainingen gegeven kunnen worden. Meer informatie over onze b.v.’s, kunt u ook vinden op onze website  www.eszet.nl. Tevens treft u hier een link naar de webshop. Heeft u nog geen inlogcode? Vraag deze dan snel bij ons aan via registreren rechts bovenaan als u op webshop heeft geklikt.