Installatiebedrijf HOP

www.hopinstallaties.nl

Installatiebedrijf HOP levert al meer dan 25 jaar diensten die in verschillende vakgebieden kunnen worden onderverdeeld: 

Loodgieterswerk, verwarming, dakwerk, ventilatie, klimaatbeheersing,

energiebesparing, onderhoud en service.

Naast de verschillende vakgebieden is Installatiebedrijf HOP één van de

weinige specialisten die vloerverwarming in een bestaande cement dekvloer kan installeren, tevens bieden wij een 24-uur service verlening, zijn wij een erkend gas en water-technisch installatiebedrijf en Nefit comfort dealer. Sinds enige tijd bieden wij zelfs preventieve check's aan voor alle gasinstallaties in huizen en (bedrijfs)panden.

Installatiebedrijf HOP is één van de weinige bedrijven welke een juiste balans heeft gevonden tussen het werken voor particulieren en het werken voor bedrijven. Dit is te danken aan de uitstekende vakmensen en een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Van een installatiebedrijf verwachten klanten dan ook zekerheid, zekerheid dat het advies betrouwbaar is, de installatie deskundig en de nazorg betrokken. Installatiebedrijf HOP is één van de weinige bedrijven waar je dit ook daadwerkelijk terug vindt.

Meer informatie vindt u uiteraard op deze website. Voor een vrijblijvende offerte aanvraag of meer  informatie kunt u ook altijd per telefoon of e-mail contact met ons opnemen.