Straalbedrijf Petersen

www.straalbedrijf-petersen.nl

Straalbedrijf Petersen, de kleurrijke ervaren organisatie die behoort tot de toonaangevende bedrijven voor wat betreft oppervlaktebehandeling en conservering. Het in 1987 opgerichte bedrijf is in de afgelopen 26 jaar uitgegroeid tot een organisatie met een team van 25 medewerkers.

Het in Harderwijk gevestigde bedrijf is al jaren een vertrouwd adres voor het stralen, conserveren en assembleren van kleine tot zeer grote onderdelen. Niet alleen in de regio maar ook ver daar buiten is bekend dat men objecten kan laten behandelen, die kunnen variëren van oud tot nieuw en van klein tot groot.

Aparte, eenmalige opdrachten maar ook seriematig werk worden zoveel mogelijk getransporteerd naar het 9500m² grote afgesloten bedrijfsterrein.

Hier kan snel en efficiënt gewerkt worden in één van de zeven geconditioneerde productiehallen. Daar worden alle objecten behandeld die vuil, roestig of afgebladderd binnenkomen. Ze verlaten het terrein schoongestraald, fris gelakt en voorzien van de benodigde beschermlagen of nabehandelingen.

Door met u als klant alles van tevoren juist af te stemmen komen we tot een bindende afspraak.

Wij vinden het namelijk belangrijk om gezamenlijk tot een succesvol eindproduct te komen.

U bent bij ons aan het juiste adres.