Van de Mheen Foodservices

vandemheen-foodservices.nl

Welkom bij Van de Mheen Foodservices

Al ruim vijftig jaar stellen wij onze professionaliteit ter beschikking aan de foodbranche. Ooit begonnen als een buurtwinkel en Ola-ijsdepot en inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige, servicegerichte groothandel met een omvangrijk assortiment voor de horeca en het bedrijfsleven. U vindt bij ons alles wat u in uw bedrijf nodig heeft, van droge kruidenierswaren tot dagvers, van diepvries tot specerijen. Onze versafdeling, wijn en drankenafdeling staan garant voor kennis en kwaliteit.

Ons verzorgingsgebied bevindt zich binnen een straal van 50 kilometer rondom Harderwijk. In dit gebied leveren wij dagelijks de producten tot in de koeling uit met onze eigen chauffeurs. Ook kunt u gebruik maken van onze afhaalservice.

Op onze showroom, welke uniek is in de regio, vindt u een uitgebreid assortiment met "table-top" producten. Onze specialist adviseert u graag met het samenstellen van uw servies, glaswerk en bestek uit ons uitgebreide assortiment.

Wij als Van de Mheen Foodservices zijn continue op zoek naar nog betere, verrassende en vernieuwende producten!

Onze adviseurs zijn voortdurend bezig om samen met u voor de mooiste producten te gaan, met als doel het verblijf van uw gast in uw bedrijf tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Op de binnendienst staan onze medewerkers u met plezier te woord en gaan direct met uw vragen aan de slag.

Wij maken onze visie op klantgerichtheid en betrouwbaarheid in de praktijk waar!
Kortom: Welkom bij Van de Mheen Foodservices!

Wilt u vast een blik werpen op onze mooie bedrijf, bekijk dan onze bedrijfsfilm.