Veluwe Drilling

www.veluwedrilling.nl

Gestuurde boringen

Gestuurde boringen aanbrengen is in deze dimensie een specialisme. Veluwe Drilling gebruikt hiervoor modern materieel waaronder de JT 2020, een gigant in zijn soort. Met 10 ton trekkracht is het mogelijk om vanuit een intrede punt na ongeveer 150 meter verder een uittrede punt te bereiken. Buizen tot zo'n 300mm kunnen efficiënt worden gelegd, waarbij ook moeilijke obstakels doorkruist kunnen worden.

Deze boormethode is uniek in Nederland!

Aanleg glasvezel

Veluwe Drilling is in 2007 met een team van specialisten gestart aan het inblazen van glasvezelkabel. Voor het inblazen van de glasvezel zijn er zogenaamde mini-jets en/of superjets nodig. Deze machines kunnen de glasvezelkabel met verschillende diameters door middel van luchtdruk in bestaande kabelnetwerken blazen. Ook beschikt Veluwe Drilling over machines die het mogelijk maken om een kabel bij te blazen in een bestaande buis.

Werken met Veluwe Drilling biedt voordelen:

- aanbieden totaal pakket

- gecertificeerd afvoer bentoniet

- graafwerkzaamheden

- computer gestuurde meettechniek

- werken volgens boorplan

- geen open ontgravingen

- geen verkeershinder

- geen hinder voor scheepvaart

- geen straten die opnieuw gelegd moeten worden

- geen aantastingen van het groen

- weinig of nagenoeg geen nazorg (denk aan open ontgravingen waardoor het grondwerk sterk kan verzakken)

- binnen kort tijdsbestek boringen realiseren. Variërend van een paar dagen tot twee weken inclusief de aan- en afvoer van het materieel.

 

Referenties

Een plezierige samenwerking en een goede uitvoering hebben geleid tot verschillende opdrachten die Veluwe Drilling voor diverse grote opdrachtgevers mag doen. Meer informatie over Veluwe Drilling vertellen wij u graag persoonlijk.