Bedankt voor je komst! Graag horen wij hoe je het hebt beleefd via deze evaluatie

JCV Auto’s bedrijven voetbaltoernooi

Op vrijdag 18 augustus 2023 organiseren we een spannend en energiek 7x7 voetbaltoernooi waarin lokale bedrijven de kans krijgen om hun sportieve vaardigheden op de proef te stellen. Het Veluwade JCV Auto’s Bedrijven Voetbaltoernooi is een uniek evenement dat bedrijven in de regio samenbrengt voor een dag vol competitie, teambuilding en plezier.

Dit toernooi is de perfecte gelegenheid voor bedrijven om hun werknemers een leuke en sportieve ervaring te bieden, terwijl ze ook de kans krijgen om zich te meten met andere bedrijven uit de omgeving. Het is een uitgelezen kans om nieuwe contacten te leggen, netwerken uit te breiden en gezonde rivaliteit aan te moedigen.

Het Veluwade JCV Auto’s Bedrijven Voetbaltoernooi belooft een dag vol opwinding en adrenaline te worden, met teams die strijden om de felbegeerde titel van toernooikampioen. De wedstrijden vinden plaats op ons prachtige sportcomplex. Of je nu een doorgewinterd voetbalteam hebt of gewoon op zoek bent naar een leuke uitdaging, het Veluwade Bedrijven Voetbaltoernooi verwelkomt teams van alle niveaus.

Wil jij met jouw bedrijf deel uitmaken van het Veluwade JCV Auto’s Bedrijven Voetbaltoernooi? Aarzel dan niet langer en schrijf je team vandaag nog in! Het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent.

Wil je je alvast aanmelden? Neem dan contact op met [email protected] of bekijk de sponsor folder voor de mogelijkheden.

Vol = vol

Geen Veluwade
Zonder voetbal
Logo JCV Auto's Logo EPE Logo BrasaBier.nl Logo Timmer & Van Ark Logo MK Hierden Logo Puur IT