Bedankt voor je komst! Graag horen wij hoe je het hebt beleefd via deze evaluatie

Veluwade
Festival

Het Veluwade Festival is een vierdaags evenement georganiseerd door vrijwilligers van de v.v. Hierden.

Ook dit jaar is het evenement anders als voorgaande edities; met meerdere festival tenten, extra activiteiten, en nog altijd goede feestmuziek.

Het bestaat uit een 2-daags MPeople heren voetbaltoernooi met 10 teams uit de regio, het JCV Auto’s bedrijven voetbaltoernooi en uiteraard ons dames voetbaltoernooi. Daarnaast is er elke avond een feest programma met goede bands en top artiesten. Op zaterdag is er het AIC Dart Koppeltoernooi en een middag speciaal voor de kinderen.

Historie:
De bekende trompetspelers én broers, Rende en Henk Brouwer, begonnen in 1975 met de combinatie van voetbal muziek en vertier. De trompetspelers maakten muziek na de voetbalwedstrijd en de opbrengst ging naar de kas van v.v. Hierden in.

Het Veluwade is inmiddels een begrip in de hele regio en dit jaar zal alweer de 45e editie van het dorpsfeest gaan plaatsvinden. Het is een vierdaags evenement met muziek voetbal en activiteiten, voor jong en oud. Ieder jaar trekt de Veluwade zo’n 8.000 bezoekers. Zonder sponsoren zou de Veluwade niet kunnen plaatsvinden, en zonder de grote groep enthousiaste vrijwilligers zou het feest geen bestaan of succes kennen.

Logo WeFiscare Logo Frapak Logo Harderwijkse Zaken Logo Kok Bouwbedrijf Logo Van Den Brink Logo FF-Packaging