Save the date! Veluwade Festival 2023

MPeople Heren voetbal

Tijdens het Veluwade Voetbaltoernooi mogen we zes teams op onze velden verwelkomen. Unicum, Zwart-Wit, FC Horst, VV Zeewolde, EFC en v.v. Hierden.

Tijdens een live-uitzending op Facebook, die via deze link terug te kijken is, heeft de loting voor het toernooi plaats gevonden! We kijken uit naar een mooi en sportief toernooi met de volgende wedstrijden:

Woensdag 17 augustus om 19.00:

  • Veld 1: v.v. Hierden - VV Zeewolde
  • Veld 2: FC Horst - EFC'58
  • Veld 3: Zwart-Wit'63 - VV Unicum

Zaterdag 20 augustus om 16.30

  • Veld 1: v.v. Hierden - EFC '58
  • Veld 2: VV Zeewolde - Zwart-Wit'63
  • Veld 3: FC Horst - VV Unicum

We hopen jullie allemaal te verwelkomen tijdens het Veluwade Festival op 17, 18, 19 en 20 augustus.

Bijzonder trots dat we onze naam aan het Veluwade Voetbaltoernooi mogen verbinden. We zijn gevestigd in Harderwijk en ook onze mensen komen uit Harderwijk en Hierden. Hierdoor vinden we het belangrijk om vooral lokale initiatieven te ondersteunen. Daarnaast kom ik zelf uit Hierden en als kleine jongen liep ik al rond op de Veluwade, later als verslaggever voor Radio Nunspeet en ook nog een tijd als lid van de Veluwade commissie betrokken geweest bij de organisatie. Juist daarom vind ik het extra mooi en een eer om met ons bedrijf, MPeople, nu als sponsor van het voetbaltoernooi te kunnen bijdragen aan een mooi voetbalfeest in Hierden.

We kijken uit naar weer een mooie editie van de Veluwade en naast onze zichtbaarheid verwacht ik zeker dat we 4 dagen lang met ons team zullen gaan genieten van een grootst feest.

We willen de commissie en de vrijwilligers heel veel succes wensen met de voorbereidingen en uitvoering van de Veluwade. Daarnaast ook voor alle deelnemers aan de diverse voetbaltoernooien en de bezoekers een bijzonder mooie Veluwade week toegewenst!

iQOUNT vrouwenvoetbaltoernooi

Na het succes van vorige jaren zal ook dit jaar weer het Veluwade vrouwentoernooi gaan plaats vinden! Dit zal zijn op zaterdag 20 augustus 2022 vanaf ongeveer 13:30 uur. Via deze brief willen wij jullie uitnodigen om deel te nemen aan dit fantastische 7x7 toernooi voor de 4e en 5e klasse. Met ook dit jaar weer een toffe prijzenpot, voor de drie beste teams!

Voor ieder team die zich opgeeft liggen er sowieso 10 entreekaarten (maximaal 12) voor de hele zaterdag Veluwade klaar. Ieder team krijgt bij binnenkomst 20 munten om eten en drinken van te halen. Na het toernooi kan je gezellig blijven hangen en kijken bij het mannentoernooi. Wij sluiten deze dag af met een groot feest in de feesttent! Er is geen inschrijfgeld, mochten er parkeerkaarten nodig zijn kunnen deze na de officiële uitnodiging aangevraagd worden.

Opgeven kan tot en met 1 juli. Dit doe je door een email te sturen naar [email protected], geef daarbij een contactpersoon op (naam, telefoonnummer en mailadres). Vervolgens zal er later een verdere uitnodiging worden verzonden waarin jullie nog wat meer informatie kunnen vinden.

JCV Auto's bedrijven toernooi

Informatie omtrent het bedrijvenvoetbaltoernooi tijdens het Veluwade Festival 2022 volgt spoedig...

JCV Auto’s is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de in- en verkoop van auto’s. Ontstaan vanuit een passie voor Auto’s willen wij u graag aan uw droom occasion helpen. Wij van JCV Auto’s zij er trots op om dit jaar toernooi sponsor te mogen en kunnen zijn van het Veluwade Festival (JCV Auto's) bedrijven toernooi.
Geen Veluwade
Zonder voetbal