Koop nu je kaarten voor het Veluwade Festival 2022

Heren voetbal

Tijdens het Veluwade Voetbaltoernooi mogen we zes teams op onze velden verwelkomen. Unicum, Zwart-Wit, FC Horst, VV Zeewolde, EFC en v.v. Hierden.

Tijdens een live-uitzending op Facebook, die via deze link terug te kijken is, heeft de loting voor het toernooi plaats gevonden! We kijken uit naar een mooi en sportief toernooi met de volgende wedstrijden:

Woensdag 17 augustus om 19.00:

  • Veld 1: v.v. Hierden - VV Zeewolde
  • Veld 2: FC Horst - EFC'58
  • Veld 3: Zwart-Wit'63 - VV Unicum

Zaterdag 20 augustus om 16.30

  • Veld 1: v.v. Hierden - EFC '58
  • Veld 2: VV Zeewolde - Zwart-Wit'63
  • Veld 3: FC Horst - VV Unicum

We hopen jullie allemaal te verwelkomen tijdens het Veluwade Festival op 17, 18, 19 en 20 augustus.

iQOUNT vrouwenvoetbaltoernooi

Na het succes van vorige jaren zal ook dit jaar weer het Veluwade vrouwentoernooi gaan plaats vinden! Dit zal zijn op zaterdag 20 augustus 2022 vanaf ongeveer 13:30 uur. Via deze brief willen wij jullie uitnodigen om deel te nemen aan dit fantastische 7x7 toernooi voor de 4e en 5e klasse. Met ook dit jaar weer een toffe prijzenpot, voor de drie beste teams!

Voor ieder team die zich opgeeft liggen er sowieso 10 entreekaarten (maximaal 12) voor de hele zaterdag Veluwade klaar. Ieder team krijgt bij binnenkomst 20 munten om eten en drinken van te halen. Na het toernooi kan je gezellig blijven hangen en kijken bij het mannentoernooi. Wij sluiten deze dag af met een groot feest in de feesttent! Er is geen inschrijfgeld, mochten er parkeerkaarten nodig zijn kunnen deze na de officiële uitnodiging aangevraagd worden.

Opgeven kan tot en met 1 juli. Dit doe je door een email te sturen naar [email protected], geef daarbij een contactpersoon op (naam, telefoonnummer en mailadres). Vervolgens zal er later een verdere uitnodiging worden verzonden waarin jullie nog wat meer informatie kunnen vinden.

bedrijvenvoetbaltoernooi

Informatie omtrent het bedrijvenvoetbaltoernooi tijdens het Veluwade Festival 2022 volgt spoedig...

Geen Veluwade
Zonder voetbal